Ny kultur på kjøkkenet – Ut med det gamle!

Nye generasjoner – nye vaner. Når førstegangskjøpere og de unge familiene kjøper nye boliger, skal ikke det gamle kjøkkenet regne med få lov til å bli værende spesielt lenge. En ny undersøkelse i Danmark viser nemlig at omtrent 50 % av førstegangskjøpere og barnefamilier skal erstatte kjøkkenet innenfor 2 år forbindelse med en innflytting, og det er ingen grunn til å tro at det er annerledes her i Norge. Det handler ikke om en forbruksfest eller om en bortskjemt generasjon, men at dagens unge ønsker et bærekraftig kjøkken og de beste rammene for å være sammen på kjøkkenet.

Dansk design i alle prisklasser

Unge familier i dag er veldig klar over hva de vil ha og skape i hjemmet sitt. Dette gjelder ikke minst kjøkkenet som er sentrum i hjemmet for det moderne familielivet, og derfor vil de gjerne skape de perfekte rammene for sosialt samvær og tilstedeværelse. Selv om de bytter kjøkken, så har de tatt et oppgjør med  «kjøp og kast-kulturen», og har et sterkt ønske om bærekraft. Derfor velger de nytt kjøkken av god kvalitet, godt design og gode løsninger som kan vare i mange år. Og mange velger skandinavisk, og da spesielt dansk design. Hos aubo.no er etterspørselen stor etter nytt kjøkken, og de flotte designene henvender seg til både de som tenker stort, og de som tenker smått. Her kan man få nytt kjøkken med unike løsninger i alle prisklasser, og kvaliteten er alltid i dansk topp-klasse.

Kvalitet er viktigst

Kjøkkenet er der det investeres mest, og de unge familiene tenker langsiktig når de kjøper et nytt kjøkken – både når det gjelder materialer av høy kvalitet, og ikke minst når det kommer til funksjoner. For når det kommer til kjøkkenet, så skal det ikke spares på noen ting. De unge familiene – mer enn andre forbrukergrupper – investerer i godt håndverk, flott design og gode materialer. Kjøkkenet skal tilføre varme og hygge i hjemmet, og når man har lyst til å oppholde seg på kjøkkenet med familie og venner, så er det nettopp det man oppnår. 

Unike løsninger er populært

De unge familiene går ofte etter de spesielle og unike løsningene på kjøkkenet. Det kan for eksempel være en skreddersydd benk slik at man får en koselig krok på kjøkkenet, eller et hide’n’ slide skap til barista-utstyret. Det er ingen som har nøyaktig de samme behovene, og det lages mange unike løsninger for tiden, noe det danske designfirmaet AUBO kan skrive under på. Men én ting har de aller fleste til felles, og det er at de er kresne når det kommer til kvalitet og materialer. Det er nemlig ingen tvil om at dagens unge familier er særdeles kvalitetsbevisste, og de gode produktene av høy kvalitet sikrer brukerne et brukervennlig og langtidsholdbart kjøkken. Det betyr at de ofte blir billigere i siste ende, og at man dessuten skåner miljøet. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *